Julklappstips 4

Papercut. Är man på jakt efter filmer, tidningar, skivor, böcker eller en annorlunda tygpåse så är det här place to be. Vasst, cleant, exklusivt och förbannat snyggt. Det som man inte kan hitta på andra ställen kan man definitivt få tag på här. Sortimentet är verkligen utanför de stora kedjornas likformiga utbud och man kan vara rätt säker på att man har hittat en rätt unik present. Problemet är dock att man vill ha det mesta. Jag gick in för att köpa en present och kom ut med en tygkasse till mig själv...och två presenter.


Och om man nu råkar befinna sig i Stockholm idag och är big fan av Stockholmsnatt och This Is Stockholm så kan man köpa signerade julklappar till sig själv (eller någon annan). Författarna, Stefan Thungren och Pelle Forshed, finns på plats från kl 16.00.

Ska man tro seriestripparna i This is Stockholm finns det ett gäng stockholmare, särskilt på Söder, som är omåttligt trendkänsliga, mår dåligt om de har fel märke på tröjan, ser ner på folk med avvikande musiksmak (även barn) och inte gör så mycket annat än att hänga på rätt caféer och skivaffärer på dagarna och rätt klubbar på nätterna. Serier att skratta åt och/eller känna igen sig i.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0