Kära blogg

Jag är tillbaka! Jag har inte varit borta rent fysiskt hela tiden men tankarna har varit på helt andra håll. Förra helgen, tors-mån rättare sagt, spenderades i Göteborg. Helt underbart var det! Shopping, trevliga middagar, fika, hemmahäng. Hör och häpna, jag hittade mandelmjöl till mina macarons, det kan jag säga är stort! Och grävde runt på Pop Butik, provade en miljon kjolar och klänningar tills jag hittade två vinnare: en prickig och en blommig, helt rätt. Dj:n var också helt grym, vädret underbart...ja, en tanke på att blogga fanns inte alls.

Sedan följde det en vecka med jobb och synopsisförfattande, möte med handledare och uppsatsande. Igår kunde jag äntligen lägga böckerna ifrån mig med gott samvete och idag ska jag på möte på museet och förbereda för mina kommande intervjuer. Äntligen har jag fått klart för mig också vad jag ska skriva om så nu har allting fallit på plats.

Och just det, Saint Etienne-biljetterna är också köpta nu! Valborgshäng bokad. Nu är det bara sommarjobb som återstår att fixa, håll tummarna gott folk!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Välkommen tillbaka, du har varit saknad!

2011-04-18 @ 13:59:47
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Anja

Naaaaw! Tack Sandra! Nu känns det extra pepp att blogga mer =)

2011-04-18 @ 18:26:28
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/
Postat av: Mia

Yeah! Äntligen tillbaka!

2011-04-18 @ 19:05:06
Postat av: Hella

Pepp pepp! Bollen är i rullning... kan ju bara bli fantastiskt bra förmodligen. Skål för det!

2011-04-18 @ 20:47:42
URL: http://redshoecyber.blogg.se/
Postat av: Anja

Tack Hella! Skålar Proviva Shot i detta nu! Haha!Mia: det slog dig aldrig att jag kanske hade övergett bloggen för alltid? Nä just det ;-)

2011-04-19 @ 12:12:57
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0