Loppisrunda på gång

Bor man i Stockholm så måste man nästan räkna med en heldagsutflykt om man ska hitta riktigt bra, billiga loppisar. Det är ju synd att saker och ting ska ligga på den här prisnivån i stan, det blir liksom inte några riktiga fynd att skryta med. Visst, det finns undantag, som till exempel Stadsmissionen i Liljeholmen, men till största delen är det alldeles för dyrt. Nej, nu när jag har gett mig själv ledigt i veckan så ska jag se till att pallra mig till Skärholmen och gå på Myrorna där och också hoppa av en hållplats tidigare och gå till Sätraloppisen. Men annars så skulle man ju kunna åka till Jakobsberg också, där jag har hört ska vara väldigt schysst. Jag vill ha gamla lampor, fler burkar, resväskor, blomkrukor och allt annat som jag inte ens visste att jag behövde och det gärna billigt!



I Jönköping finns det till exempel ett urmysigt ställe med förbannat bra urval av 60-70-tals prylar och kläder och som inte kostar skjortan. Jag köpte två fåtöljer där för 400 kr, hur bra är inte det liksom? Och allt känns så himla handplockat. Killen som äger stället har stenkoll och allt han säljer är jävligt snyggt. Mer sådana butiker till Stockholm tack!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Dyrt boende och dyra loppisar... Man behöver ju inte bo i Stockholm ;) (Ska jag säga - i London är det ännu dyrare, fast det känns som att det finns Oxfams och dylikt i nästan varje gatuhörn i vissa områden)

2011-04-04 @ 21:11:40
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: Sandra

Åh. Sånt ställe efterlyses till Västerås, tack. (ALLT efterlyses till Västerås. Himla skitstad.)



2011-04-04 @ 22:59:00
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Anja

Matilda: haha, nä, jag vet. Jag börjar överväga det här med att flytta härifrån. Huvva, känns konstigt att bara skriva det ;-)



Sandra: jag som alltid har tyckt att Västerås verkade en trevlig stad, trots att alla jag känner därifrån klagar som jag vet inte vad. Men det positiva är att det ligger bara 1 timme från Sthlm, du är här på nolltid!

2011-04-05 @ 11:47:25
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/
Postat av: denise

kikar in! allt bra?:) kram!

2011-04-05 @ 12:10:37
URL: http://denisebjrk.blogg.se/
Postat av: Linda

trist med dyra loppisar...det känns som charmen försvunnit lite..

Å, jag var på syster lycklig!!!

tack för tipset, fanstastiskt fina saker!

jag blev en fågelskål rikare :)

2011-04-05 @ 20:39:13
URL: http://www.prickigtochblommigt.devote.se
Postat av: Anja

Linda: Åååh! Du var där alltså, jag har faktiskt tänkt på det o undrat om du hann med det också. Visst är det mysigt?! Får nog också gå dit snart igen...men ja, risken finns att man köper på sig lite för mycket saker...

2011-04-05 @ 22:04:16
Postat av: Karin

Sundbyberg har några som är ok prismässigt. Men visst - det bästa är att helt lämna stan...

2011-04-07 @ 22:43:07
URL: http://karinpanyaaventyr.wordpress.com/
Postat av: Anja

Aha! Några tips? Har hört talas om ett ställe men som jag aldrig orkade ta mig till. Kanske värt att kolla upp då =)

2011-04-08 @ 00:23:05
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0