Away We Go


Igår såg jag Away We Go, som kanske inte hamnar bland mina favoritfilmer, men som defintivt är en trevlig tidsfördriv. Absolut inte bortkastad tid och om man vill se något avslappnande utan att för den skulle behöva välja vilken skit som helst, så är den här filmen man ska leta upp. Den är rolig, mysig, trevlig, söt. En söt film helt enkelt.

Burt och Verona älskar varandra och ska snart bli föräldrar. Det var inte planerat, inget i deras liv är särskilt planerat. De bor i ett skabbigt och kallt hus, jobbar hemifrån med något som bara är halvbra men räcker så att de klarar sig, de är inte så vuxna "vuxna". Men nu när bebisen är på gång börjar de allt mer fundera på det här med familj och att bygga upp ett stabilt och tryggt hem. Men hur gör man?

Så de ger sig iväg på en resa efter ett framtida hem. De reser kors och tvärs och besöker gamla arbetskamrater, släktingar och vänner från studenttiden. De vill se hur en familj är, hur det är tänkt att det ska vara och de försöker se var de själv hör hemma. Människorna de träffar är, föga oväntat, väldigt speciella på sina sätt. Till en början ser det bra ut men skrapar man på ytan så börjar man ana galenskaper och problem, mindre charmiga sidor av familjelivet. Hysteriskt roligt ibland, sorgligt ibland men rätt gulligt mest hela tiden.

Kommentarer
Postat av: sandra

åh, jag såg den där för några månader sedan, men minns inte särskilt mycket. var det någon som var besatt av sjöhästar eller vad tusan var det?

2011-02-01 @ 21:26:18
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Anja

Var det verkligen samma film =)Inga sjöhästar vad jag kan komma på...

2011-02-01 @ 22:19:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0