Dance baby dance

Enligt yr.no kan man räkna med sol och värme även under morgondagen och vad kan passa bättre då än mysiga, endags festivaler ute i det gröna? Yes, inte bara en utan två stycken!

Först har vi Blommor & Bin, som bjuder på techno/electro/untz untz. Den är på Långholmen och startar kl 12.00

Sommarens finaste gryta puttrar och avger en gudomlig doft av sol, kärlek och dansmusik. Årets troligen mest uppskattade fest står runt trädet och förberedelserna är i full gång.

Blommorna pollineras och bina polleras för en fest där alla är välkomna.

Djs hålls hemligt. Oroa er dock inte.

___________________________________________________________________________________________

Två timmar senare, kl 14.00, kommer FLIM igång, en klubb som brukar hålla till på Nordic Light. Här snackar vi också electro men mer ambient, alltså lite lugnare, mingelvänligare och mer passande för såna som moi.

Som en hyllning till det sköna sommarvädret och för att visa hur väl ambient fungerar utomhus flyttar nu FLIM ut i det gröna för en endagsfestival. Lördagen den 9 juli intar dj:s och liveartister Vintervikens Trädgårdscafé för en endagsfestival i ambientens tecken. Det kommer också bjudas på elektronika, pop, dub, dubstep och techno.

Lägg till mat, kall öl och (håll tummarna!) ett perfekt sommarväder och du har en soft och skön dag med mängder av bra mingelvänlig musik. Vi vågar nästan lova att det blir en av sommarens bästa dagar. Och som om det inte vore nog, kommer det också bli försäljning av skivor och t-shirts.
Så Stockholm, ut med er! Dags att dansa all day long. Och helt ärligt så får man snyggare bränna när man rör på sig. Det här med att pressa är såå ute!

Kommentarer
Postat av: fifi

Grymt att få dansa i solen!

2011-07-09 @ 10:08:47
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0