Skafferiet i Ekoparken

Idag tog vi en promenad till Stora Skuggan och gick förbi Skafferiet i Ekoparken. Det såg ut så här:Åh vad jag längtar tills det blir grönt och ljust igen och man kan sitta där ute under ekarna. Jag får alltid en känsla av ett gammaldags engelskt lantställe från förr i tiden. Förvisso kan man gå dit på vinter också och tydligen är det väldigt trevligt, men jag längtar ändå efter att få sitta ute i grönskan.

Kommentarer
Postat av: sandra

men åh, ja! jag var på ett sånt där tedrickarställe på landsbygden i england för två år sedan, och det såg ju verkligen ut precis sådär!

halvrolig anekdot: det började regna när vi satt där och åt scones och drack te, men tror du engelsmännen packar in sig och antingen fortsätter kaffestunden inomhus eller åker hem? nähedå, de flyttar in bord och stolar under ett träd och fäller upp paraplyerna. de är roliga, engelsmännen.

2011-03-08 @ 19:23:25
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Anonym

snö...!?

Milda makter...

Ser dock ut som ett väldigt mysigt ställe som nog hade fallit mig i smaken! Gillar dina tips med fikaställen i Stockholm. Dessvärre är jag där så sällan... :s

2011-03-09 @ 20:56:06
Postat av: Karin

Hur lyckas du besöka alla dessa fantastiska ställen i Stockholm som jag aldrig ens hört talas om? Du kunde få anordna guidad tur för mig nån gång... =)

2011-03-09 @ 20:59:40
URL: http://karinpanyaaventyr.wordpress.com/
Postat av: Matilda

Så trillade visst mitt namn bort igen...

2011-03-09 @ 21:01:20
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: Hella

Vilken fin kontrast. Det vilar liksom nåt magiskt över den övre bilden.

2011-03-09 @ 21:17:22
URL: http://redshoecyber.blogg.se/
Postat av: Anja

Sandra: hahaha, så kan man också göra! Borde testa det ngn gång här i Sverige och se hur folk reagerar på ett pucko som sitter ute under sitt paraply och fikar vidare i lugn och ro.Matilda: ooooh ja! Det töar ganska bra nu men på vissa ställen är det fortfarande mycket kvar. Du får komma och säga hej till Stockholm när du kommer tillbaka till Sverige.Karin: säg bara datum, tid och plats! =)Hella: där ska vi fika och sola och snart tillfället ges!

2011-03-10 @ 10:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0