Jag bloggar alltså finns jag?

Nej, så enkelt ska vi inte ha det. Jag bloggar alltså bakar jag macarons, självklart. Det tog inte lång tid innan jag trillade dit och dagdrömde om den perfekta macarongen. Perfekt runt, utan sprickor, med lite fluff längst ner. Första två gångerna lyckades jag, vi kan kalla det nybörjartur. Men sedan dess har det dock gått utför. De förbannade, små, färgglada jävlarna! Om det inte är så att de lägger sig platta och rinner ut så står topparna kvar så som jag spritsat ut dem. De blir inte glansiga och fina, de ser snarare ut som hej kom och hjälp mig. Och varje försök nu följs av ett utbrott. Igår meddelade jag högtidligt (via sms) att jag ska baka dem och inom loppet av så där fem minuter fick jag tillbaka tre sms som alla började med "Oj". Jodå, oj. Det blev en sorglig historia, så sorglig att jag inte ens orkade klaga. Jag kan för mitt liv inte förstå vad det är som går fel och vad jag göra annorlunda nu mot då. Det här är inte över än! Jag ska hitta tillbaka till min macarong-mojo, om jag så dör på kuppen. Jag tar bara en liten paus nu för till min stora glädje har jag hittat något som ser lika gott ut men som ska vara mycket enklare att göra. Whoopies! Här ska det bakas så det står härliga till! Utnämner mig själv till picknickens okrönta drottning med ett berg Whoopies i korgen. Jodå.

Kommentarer
Postat av: fifi

Inte har jag ätit/bakat macarons heller, haha! Men de ser så söta och färgglada ut. Och whoopies, vad är det?Haha, alla tycker att alla i min familj är jättelika, alla förutom vi själva :)

2011-05-09 @ 09:35:12
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Sandra

Haha! Du är så rolig. Men jag har förstått att det här med macarons inte ska vara så jäkla enkelt. Har dock aldrig försökt mig på det, varken att äta eller baka. Måste för övrigt stämma in med Fifi: vad är whoopies för något?

2011-05-09 @ 11:21:02
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj...

2011-05-09 @ 13:18:11
Postat av: Anja

Återkommer med ett rykande färskt whoopies-inlägg! =)

2011-05-09 @ 20:33:34
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/
Postat av: Hella

Whooooopie! Och ja jag är skyldig till ett av sms:en.

2011-05-09 @ 22:23:46
URL: http://redshoecyber.blogg.se/
Postat av: Anja

Hella: oh ja! Mr F också för den delen. Var glad att du inte var i stan och behövde fly fältet.

2011-05-10 @ 10:22:34
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/
Postat av: Karin

Har du recept att dela med dig av? =)

2011-05-10 @ 23:16:00
URL: http://karinpanyaaventyr.wordpress.com/
Postat av: Anja

Jajamän! Receptet kommer senast under morgondagen. Håll ut kära läsare...eller köp senaste Elle. Där finns det allt om Whoopies.

2011-05-11 @ 12:30:58
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0