Oh yes!

Guten tag!

Äntligen helg och här kommer lite heta tips om helgens aktiviteter:

Fredag:
* Stockholms Filmfestivals Invigningsfest Metropia
CHAPEL HILL CREW - ALEKSANDER KOVACEVIC - DEVI BRUNSON - MAMMA&PAPPA - KRISTER LINDER - LEO FORSSELL - WILLIAM HAMILTON - SLOBODAN ZIVIC - NATTEN - VISUAL BANDITS - JAKOB GRANDIN - LÅNG-KALLE* Innan man går till festen så borde man hinna med Artdate och kolla upp en del coola installationer. Tre konstnärer presenterar sina verk ikväll och tre imorgon. Misstänker att det blir mycket bra så gå dit!


Foto: www.weld.se


Lördag:
* Om man är medlem i RFSU så inbjuder de till en heldag för att  diskussionera om pornografi. Porren är något som ingen rycker på axlarna åt, alla har en åsikt. Porrmotståndare har gjort sina röster hörda, men nu har vi t ex ”Dirty Diaries” som utmanar den bilden av porren som förnedrande, smutsigt och vidrigt. Är det möjligt att ha jämställd porr? Har porren normaliserats?
10:00 - 17:30 på Medborgarhuset


* Bangers'n'Mash kör stenhårt på Marie Laveau och som vanligt blir det varmt, svettigt och anglofilt. Mer indie åt folket!* Klubb Rekonstruktions alternativa 90-talstema! Högkvarteret, FRI ENTRÈ FRAM TILL 21.00

Musik – Första halvan av kvällen blir det ett ambienttema med ”Kliin” (Kristoffer Karlsson) bakom DJ-båset. Kristoffer Karlsson har bl.a fått mycket medial uppmärksamhet för sin ambient- och electronicaklubb, fLiM, på Nordic Light Hotel i Sthlm. Andra halvan av kvällen kör KR:s hus-DJ ”ko va ko ne” (Petri Paljakka) genusskadade och introverta electronicahits!

Tavelkonst – Konstnären Ote Dunér har på KR:s begäran målat fyra tavlor om en triangel som metamorferas till en fitta (eller är det tvärtom?). Här återges de i alla fall i sin helhet på Högkvarterets galleri!

Videokonst – Under kvällens gång kommer vi att visa ett rekonstruerat minneskollage över ”Onsdagskaninen”/”Herr Apati”:s vardagsliv med dess (mar)drömmar, begär och framtidsvisioner från 90-talets början till dess slut.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0