Högkvarteret hjärta True Blood

YEEEEES! Högkvarteret är på gång igen och denna gång bjuder de på True Blood-marathon! Underbart! Nu har jag iofs sett 1 och 2 säsongen men hur najs är det ändå inte att gå till ett trevligt ställe, kanske äta lite gott, ta ett glas vin och kolla på bästa serien?! Så här skriver de på Fejsboken:

Redan vid introt var vi hooked på True Blood och likheterna mellan vampyrernas utanförskap och budskapet ”God hates fangs” och homohat och rasism är många och vi gillar kombon av skarp samhällskritik med blod, sex och Louisianadialekt.

Vi premiäröppnar därför årets första vecka på Högkvarteret med att bjuda in till marathon. Du tar på dig mjukisbyxor alternativt dressar upp dig a la True Blood i skitiga ljusblå jeans och flanellskjorta, kortkort vit kjol och hästsvans eller do-rag och nätbrynja. Vi fixar popcorn, ny meny med piroger och blomkålssoppa och morotskaka, säsong 1 av True Blood och kall öl på flaska. I wanna do bad things with you liksom.

Tisdag inleder vi med Anja Enerud, som värmer upp med blodtörstande toner. Därefter rullar avsnitten i kronologisk ordning, med start exakt 18.30. Och när det hunnit bli riktigt kusligt står dessutom Anso Lundin på scenen med stämma och piano för att tolka True Blood (21.30).

Onsdagen går i samma manér, men med nya avsnitt och nya djs. Arianna Framvik Malik är kvällens första DJ, som värmer er innifrån och ut. Under kvällen byts hon inte bara av med True Blood avsnitt utan även av DJ Bloody Mary, kärt barn har många namn men Maria Bäcklander är vid detta laget att betrakta som en Högkvarteret-klassiker.


Högkvarteret
Tisdag 5 januari OCH onsdag 6 januari:
Kl. 18.00-24.00 båda dagarnaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0