SJ strikes again

Hur är det ens möjligt att SJ, ett så pass stort och definitivt viktigt företag för väldigt många tågresenärer, kan ha fel på sin hemsida i två dagar? Nu är det ju så att de mer eller mindre har monopol i Sverige och man har inte så många andra att vända sig till om man nu vill åka tåg. Veolia Transport är väldigt bra och billiga, men där var det slutsålt. Och det är ju den enda konkurrenten till SJ. Så när SJ's hemsida lägger av har man inte så många fler alternativ än att vänta på att det hela ska börja funka. Är det inte fel på tågen så är det fel på hemsidan, man kan aldrig få allt när det gäller SJ.

Det som ändå är snäppet värre och mer irriterande är deras inställning till att man minsann kommer fram i alla fall. Man ska vara tacksam för att de löser problemen efter flera timmars förseningar eller lyckas boka en biljett åt en när hela systemet ligger nere. Ska jag vara tacksam för något som egentligen ska fungera? Med tanke på hur dyra biljetterna är så skulle man kunna tro att det finns mer där än ständigt krångel. Men nej. Någon måste bekosta alla deras fel, reparationer, åtgärder, etc etc etc. Tack som fan!

Infrastruktur, har SJ ens hört talas om det?

Kommentarer
Postat av: Matilda

Känner igen det där! Skulle boka tågbiljetter här i England härrom dagen och den sidan som har alla tider på ville inte boka. Så jag fick gå till en annan sida och där tog de mer betalt för samma biljetter på samma tåg (mycket märkligt). Då gick jag till stationen och fick biljetter som var betydligt billigare. Mycket skumt...

Dessvärre brukar det inte fungera hemma i Sverige...

2010-11-01 @ 23:15:41
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: Anja

Nä, den betydligt billigare biljetten finns nog inte här. Ringer man eller köper "vanliga" biljetter är de minst 2 ggr så dyra. Men problemet här är att det händer konstigheter alldeles för ofta. Är det inte det ena så är det det andra.

2010-11-02 @ 10:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0