Gateau

Just nu tror jag att jag skulle kunna leva på stenugnsbakat surdegsbröd. Getost och soltorkade tomater till frukost, rostat bröd med torkad frukt till fika, varma mackor med ost, ruccola och pinjenötter till middag. Och med en kopp väldoftande te, lovely!  Allt blir gott med rätt bröd och just brödet från Gateau kan man inte misslyckas med.

Gateau driver brödbutiker i Stockholm med omnejd. Vi är mest kända
för våra matbröd som bakas på surdeg & stenmalet rågmjöl, våra bröd
bakas i stenugnar vilket ger en extra god skorpa. Vi bakar med surdeg
därför att det är både gott och nyttigt, surdegsbröd ökar kroppens
förmåga att tillgodogöra sig näring och det ger brödet en ökad
hållbarhet på ett naturligt sätt. Vi använder bara de bästa råvarorna
och vi bakar brödet nära dig vilket känns viktigt för oss.



Foto: paindemartin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0